Een autonoom werkend toilet dat tot 40% water kan besparen.

De huidige toiletten bestaan al meer dan 100 jaar en lopen in de moderne samenleving tegen grenzen aan. Om deze reden werken we aan het toilet van de toekomst. Door het gebruik van sensoren en slimme technologie hebben we een autonoom werkend toilet dat tot 40% water kan besparen. Het toilet meet de hoeveelheid excretie en berekent daarbij de benodigde hoeveelheid doorspoelwater. Het toilet spoelt vervolgens automatisch door.

Duurzame omgang met schoon drinkwater

Ons duurzame toilet bespaart kostbaar schoon drinkwater en biedt de mogelijkheid om bewustwording te creƫren.

Daarnaast kan het toiletgebruik gemonitord worden in grote gebouwen, waardoor we gebruiksafhankelijke schoonmaak kunnen realiseren. Dit maakt het schoonmaken duurzamer. Het toilet bespaart tot 40% aan schoon drinkwater en kan in tijden van droogte zuiniger afgesteld worden.

Overzicht van het duurzame toilet ten opzichte van het traditionele toilet

Toiletwatergebruik voor Nederland wordt geschat op ongeveer 13.000 liter drinkwater per persoon per jaar, Met ons toilet streven we naar een verbruik van 7.800 liter schoon drinkwater.

Door het gebruik van onze toiletten wordt de impact op het milieu verlaagd. Daarbij kan de data van het toilet gebruikt worden om gericht sanitaire faciliteiten schoon te maken, waardoor schoonmaken duurzamer kan.

Bekijk de impact van het waterverbruik
van jouw onderneming